12 nye destinationer med Qatar Airways

På rejsemessen ATM i Dubai præsenterede Qatar Airways 12 nye destinationer i 2018 og sit nye Business Class-produkt ’QSuite’.

De nye destinationer er San Francisco, Cardiff, Pattaya, Chittagong i Bangladesh, Mykonos, Malaga, Accra i Ghana, Lissabon, Abidjan i Elfenbenskysten, Prag, Kiev og Mombasa. Desuden åbner flyselskabet den 1. juni 2017 sin femte daglige direkte flyvning mellem Doha og Bangkok.

Den nye QSuite bliver introduceret i Qatar Airways eksisterende flåde med et nyt fly pr. måned fra juni 2017. Først bliver London, Paris og New York.

I den nye QSuite er de enkelte sæder udformet med detaljer, der giver Qatar Airways Business Class-rejsende et højt niveau af luksus – ikke mindst via et helt nyt koncept for mad og drikke. Produktet har været to år undervejs og gør det muligt for passagerer, som sidder ved siden af hinanden at skabe deres egne private rum med op til fire sæder med justerbare paneler og tv-skærme. Desuden tilbyder QSuite flybranchens første dobbeltseng på Business Class.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.