12 nye destinationer med Qatar Airways

På rejsemessen ATM i Dubai præsenterede Qatar Airways 12 nye destinationer i 2018 og sit nye Business Class-produkt ’QSuite’.

De nye destinationer er San Francisco, Cardiff, Pattaya, Chittagong i Bangladesh, Mykonos, Malaga, Accra i Ghana, Lissabon, Abidjan i Elfenbenskysten, Prag, Kiev og Mombasa. Desuden åbner flyselskabet den 1. juni 2017 sin femte daglige direkte flyvning mellem Doha og Bangkok.

Den nye QSuite bliver introduceret i Qatar Airways eksisterende flåde med et nyt fly pr. måned fra juni 2017. Først bliver London, Paris og New York.

I den nye QSuite er de enkelte sæder udformet med detaljer, der giver Qatar Airways Business Class-rejsende et højt niveau af luksus – ikke mindst via et helt nyt koncept for mad og drikke. Produktet har været to år undervejs og gør det muligt for passagerer, som sidder ved siden af hinanden at skabe deres egne private rum med op til fire sæder med justerbare paneler og tv-skærme. Desuden tilbyder QSuite flybranchens første dobbeltseng på Business Class.