Nye tilbud fra DSB

Med luftfartsbranchen som forbillede indfører DSB nu differentierede priser, så billetterne bliver billigere, hvis man bestiller dem tidligt og rejser på skæve tidspunkter. Det nye koncept afløser den gamle Orange-ordning, som har været DSBs tilbud til kunderne om billigere rejser, og selskabet oplyser, at der med de nye prisstrukturer bliver mulighed for at spare 50-60 pct. i forhold til normalprisen.

Der lanceres desuden en 20 kroners rabat for at købe billetten over internettet i stedet for et af de betjente billetsalg.
”Vi belønner dem, der vælger at rejse på nogle af de mindre attraktive afgange, og dem, der køber billetten i god tid. Det giver mindre belastning på de populære afgange, og udnyttelsen af kapaciteten i togene bliver bedre,” siger salgsdirektør i DSB, Bjørn Wahlsten.

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 7. november, 2007)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.