Norsk ekspertkritik afvises af SAS

”Det er grundløst at tvivle på sikkerheden i SAS. Selskabets udvikling på sikkerhedsområdet er generelt tilfredsstillende”, siger direktør i Statens Luftfartsvæsen i Danmark, Kurt Lykstoft Larsen, ifølge business.dk i en pressemeddelelse fra SAS.

Kjell Klevan beskriver i et notat en manglende sikkerhedskultur i SAS, som ikke vil erkende sine egne fejl og savner vilje til samarbejde med myndighederne.

”SAS er gået fra at være et robust og trygt flyselskab til at være et skrøbeligt og sårbart flyselskab”, lyder det i notatet fra nordmanden ifølge Jyllands-Posten, som blandt andet referer til to hændelser i Shanghai, men SAS noterer, at myndighederne er orienteret om begge hændelser.

”Hændelserne i Shanghai er unikke og uacceptable, og de skulle aldrig være sket, men vi vil på det kraftigste tage afstand fra Klevans udtalelser om, at der generelt skulle være et problem med sikkerheden i SAS”, siger vicekoncernchef John Dueholm fra SAS ifølge pressemeddelelsen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.