130 år med Cirkusbygningen

CirkusbygningenTURISME: På søndag er det 130 år siden, den ikoniske bygning i København blev taget i brug. Siden 2004 har den huset Wallmans Dinnershow, som over 900.000 gæster har overværet.

Cirkusbygningen tæt på Rådhuspladsen i København regnes som den ældste af sin slags i Europa – og den har oplevet lidt af hvert; fra en stor brand i 1914 til debat i 1970’erne om den skulle rives ned.

Cirkusbygningens navn kommer af, at den er indrettet og har været brugt til cirkusdrift indtil 1998. Efterfølgende blev den bl.a. benyttet til koncerter og konferencer m.m. inden svenske Wallmans i 2003 overtog bygningen. Fra 2004 har Wallmans budt på underholdning og artisteri ved sine dinnershows.

Derudover holdes store awardshows ligesom virksomheder kan afvikle konferencer og events. I selve Cirkusbygningen har Wallmans også sin Buddha Lounge til mindre møder, sammenkomster, receptioner osv.

Denne sæsons dinnershow i Cirkusbygningen, Music Box, byder på musik, artisteri og akrobatik. Der er musik af Elton John og U2 samt et boyband-medley. Music Box kan opleves til midten af næste måned.