148 sider til Stand Bys abonnenter

StandBy-Krydstogt-USA-forsiderI denne uge får Stand Bys abonnenter 148 sider spædende læsning fordelt over tre udgivelser. Der er selve Stand By-magasinet samt to af vores årlige særudgivelser – om krydstogter og USA.

Forsiden af det 60-sider store Stand By prydes af Rikki Sølling, tidl. Spies-direktør og nu direktør for Aller Leisure, der sidste måned købte Nyhavn Rejser som led i sit indtog i rejsebranchen – og den økonomisk meget velpolstrede Aller-koncernen nøjes næppe med et rejsebureau.

Stand By har også et stort hoteltema – vi har bl.a. besøgt Hotel d’Angleterre, der har brugt over en halv milliard kr. på at renovere det fine gamle hotel.

Danmarks største hotel rykker nærmere, det sker når eksisterende hotel udvider med yderligere 200 værelser.

Vi kigger frem mod weekendens årlige fagmesse for rejsebranchen i Nordatlanten, Vestnorden, der i år holdes i Grønland.

Der er også stor reportage fra USA’s fagmesse for rejsebranchen, Pow Wow, der i år blev holdt i Las Vegas.

Alt dette og meget mere i det nye Stand By.

Med i kuverten er ud over Stand By også to særmagasiner; Krydstogtmagasinet – der også for nylig kom som annoncetillæg til Berlingske Tidende og ramte 40.000 af avisens læsere i udvalgte områder nord for København.

Magasinet på 44 sider har bl.a. mødt danske Inger Klein Thorhauge, kaptajn på Queen Victoria fra Cunard Line; der er dagbog fra et krydstogt, en oversigt over hvad forskellige krydstogtydelser bør koste – og så er der historien om krydstogtindustriens betydning for Københavns Havn, en samlet indtægt på ca. 1,3 milliarder kr.

Endelig er der et 44 sider stort tema om rejser til USA – det uddeles også på de kommende rejsemesser i Bella Center og Herning.

USA-temaet har bl.a. artikler fra Arizona, Californien, Colorado, Florida, Hawaii, Las Vegas, Minneapolis, New York, North Dakota, Oregon osv. Der er omtale af mange stater og byer i årets USA-tema fra Stand By.

Der er også info om shopping i USA, samt en masse trivia, herunder at Californien er eneste stat i USA, vi på dansk har et navn for, ellers bruges de amerikanske navne på de 50 stater. Og hvilket bogstav indgår som det eneste ikke i noget navn på USA’s delstater? Få svaret i det nye magasin…

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.