Tyrkiet Eksperten standser ferieflyvninger til Thailand

Tyrkiet Eksperten har gennem de seneste dage været udsat for kritik, fordi selskabet fortsatte med at sende feriegæster til Thailand, men nu har rejsearrangøren sendt det foreløbigt sidste fly til Phuket.
Tyrkiet Ekspertens informationschef, Lone Yalcinkaya, har tidligere udtalt, at selskabet ikke var til sinds at standse flyvningerne til Phuket, så længe Udenrigsministeriet ikke ville fraråde at rejse til landet. ”Der er ikke tale om, at vi har ændret mening i løbet af ugen. Søndag kunne ingen forstå omfanget af katastrofen, men i løbet af tirsdagen blev det besluttet, at vi ikke ville flyve flere badegæster til Phuket,” siger Lone Yalcinkaya.
Star Tours salgschef, Stig Elling, er forarget over Tyrkiet Eksperten: ”De sender jo stadig gæster ned, mens vi evakuerer. Det er dybt forkasteligt.”
(Jyllands-Posten, 2/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.