150.000 færgebilletter på udsalg

stena line, stena sagaREDERIER: Stena Line har startet hvad man betegner som Europas største udsalg til søs. Priserne på 150.000 billetter er nedsat op til 45 procent. Kampagnen gælder i Danmark for rejser med afgang frem til 14. juni. Stena har tre færgeruter fra Danmark.

”Vores udsalg giver danskerne muligheder for en billig forårstur. Stena sejler mellem 10 lande, men set med danske øjne er ruterne Frederikshavn til såvel Göteborg som Oslo og fra Grenaa til svenske Varberg de mest interessante”, siger salgs- og markedschef Thomas Christiansen fra Stena Line i Frederikshavn til kanalfrederikshavn.dk.

Under udsalget kan f.eks. et minicruise med Stena Saga fra Frederikshavn til Oslo fås for 50 kr. Udsalget finder kun sted i denne uge, men der kan købes billetter med udrejse frem til 14. juni.

Det er Stena Lines største kampagne nogensinde og Europas største udsalg af færgebilletter, lyder det fra rederiet. Ud over besparelsen på overfarten har Stena sænket priserne i butikkerne på færgerne. Tilbuddene gælder kun frem til den 28. januar.