Lyn-exit af direktør for Københavns Havn

Københavns Havn meddelte i dag, at direktøren for havneselskabet, Henning Hummelmose, med omgående virkning er fratrådt ”efter gensidig overenskomst”. Hummelmoseskal dog fortsætte som ”kommitteret” i det nye år, med ansvar for særlige opgaver.

Ifølge Børsens Nyhedstjeneste vil formanden for havneselskabet, departementchef Jacob Heinsen, ikke kommentere Hummelmoses pludselige fratræden. Dagbladet Børsen har ringet til Københavns Havn, og har fået oplyst, at han ”ikke er her længere” og er blevet henvist til bestyrelsesformanden.

Københavns Havn A/S ejer 50 % af havneselskabet Copenhagen Malmoe Ports, i hvilket Hummelmose var næstformand i bestyrelsen. Det har ikke været muligt at få oplyst, om hans fratræden også betyder, at han nu forlader denne bestyrelsespost.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.