Finnair buldrer frem på Asien

Samtidig med en kraftig vækst i salget steg selskabets svenske passagertal med hele 69 % ti de ti destinationer, Finnair betjener i Asien. Dermed fortsætter Finnair med at tage markedsandele fra konkurrenterne, først og fremmest SAS. Til Shanghai er stigningen på hele 84 % mens Peking er gået 53 % frem, Hong Kong er steget med 90 % og Osaka er gået 47 % i vejret.

Den finske carrier lancerede ved sommerprogrammets start den 25. marts en række nye satsninger på det asiatiske marked, blandt andet en yderligere opgradering af ruterne til Osaka, Nagoya og Tokyo i Japan. Samtidig er der indsat daglige nonstop fly til Hong Kong, fire ugentlige returflyvninger til Canton og fra midten af juni fem ugentlige nonstop afgange til Mumbai i Indien.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.