SAS-strejke slut i denne omgang


De kabineansatte i SAS har her til morgen genoptaget arbejdet, og SAS regner med at flyve stort set normalt i dag. Dog har selskabet måttet aflyse omkring 30 flyafgange.

Ophøret af den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse er dog langt fra udtryk for, at der nu igen hersker fred og ro mellem parterne. De strejkende lod således meddelelsen om, at de ville gå i arbejde igen, ledsage af betingelser.

” Medlemmerne har valgt, at følge denne opfordring (til at gå i arbejde igen, red.), men understreger samtidig, at dette sker under forudsætning af, at SAS dermed kommer til forhandlingsbordet og at disse forhandlinger leder til et andet resultat end det, som på nuværende tidspunkt foreligger. Medlemmerne forudsætter, at dette resultat forligger senest mandag morgen, den 30. april”, hedder det i et brev fra de strejkende til deres faglige organisation, CAU.


Det er uvist hvordan de strejkende kabinemedarbejdere vil reagere, hvis de ikke opnår de resultater de håber på, blandt andet indflydelse på tilrettelæggelse af fridage.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.