SAS og Lufthansa tilbage på Fjernøsten

Den 21. august genoptager SAS de daglige flyvninger til Beijing – og 3. september bliver det igen daglige SAS-forbindelse til Bangkok. Dermed er også SAS tilbage på niveauet før udbruddet af SARS tidligere i år. Samtidig vil SAS øge det ugentlige antal flyvninger fra CPH til Bangkok og videre til Singapore fra fire til seks med start 30. august; SAS flyver endnu ikke direkte fra Singapore til Københavns Lufthavn.Også Lufthansa har netop meddelt, at det vender tilbage til sit trafikprogram på Fjernøsten fra før SARS. Op til 86% af passagererne på Lufthansas fjernøstlige ruter forsvandt i forbindelse med SARS.
Dermed kommer LH atter op på 20 ugentlige flyvninger fra Frankfurt til Kina: syv til Hong Kong, syv til Shanghai og seks til Beijing. Ligeledes forventes flyvningerne fra LH’s næststørste lufthavn, München, genoptaget til Hong Kong, Shanghai og Beijing.EKSTRA AFGANG MED THAI AIRWAYS
Thai Airways, der kom gennem SARS uden at skære ned på antallet af afgange til København, udvider fra efteråret antallet af afgange fra København til Bangkok fra de nuværende fem til seks om ugen.
Singapore Airlines, der under SARS-krisen reducerede antallet af flyvninger mellem København og Singapore fra tre til to, flyver nu igen tre gange om ugen.

Skrevet af