SAS tager kabinepersonale i retten


SAS-ledelsen udtrykte i går ”forundring” over kabinepersonalets ulovlige arbejdsnedlæggelse, som fortsætter i dag. Ifølge flyselskabets adm. direktør Susanne Larsen, var der drøftelser i gang om en mæglingsskitse fra Forligsmanden, og hun og den øvrige SAS-ledelse er derfor uforstående overfor, at medarbejderne pludselig har valgt at strejke.

”Vi forvente, at de kabineansattes formand får forklaret sine medlemmer, at de har fredspligt, og at de skal gå tilbage i arbejde, sådan at de drøftelser, der var indledt, kan fortsætte. SAS følger spillereglerne på det danske arbejdsmarked, og har meldt strejken til Arbejdsretten. Og parterne er indkaldt til møde onsdag kl. 10” siger Susanne Larsen ifølge Børsen.

Her til formiddag mødes også de strejkende til fagligt møde, men ifølge Stand By’s kilder er der ikke umiddelbart udsigt til, at medarbejderne vil vælge at gå i arbejde igen i dag.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.