200.000 flere passagerer med SAS

Sammenlignet med samme måned sidste år steg det samlede antal passagerer hos SAS med næsten 8%. I slutningen af marts startede sommerprogrammet hvor SAS lancerer 19 nye ruter.

SAS fokuserer og udvikler sine produkter og netværk for dem, som rejser hyppigt. I tråd med den strategi øger SAS udbuddet på de interkontinentale ruter og på de fritidsorienterede ruter i Europa, hvilket efterspørges af denne målgruppe. Satsningerne er blevet vel modtagne og flere rejsende end i nogen tidligere marts måned fløj med SAS i marts.

SAS øgede den totale trafik med godt 9%. Væksten var størst på de interkontinentale ruter, hvor trafikken steg med cirka 13%. På SAS indenrigsruter steg trafikken med 12%. På de intraskandinaviske og europæiske ruter steg trafikken med godt 6%. SAS forøgede i månedens løb sin  samlede kapacitet med cirka 12%.

”Det er glædeligt, at den positive vækst fra vinteren fortsatte i marts, hvilket viser, at kunderne sætter pris på vores øgede netværk. I slutningen af marts indledtes vores sommerprogram, og vi ser nu frem til hen gennem foråret og sommeren at introducere nye efterspurgte destinationer. Parallelt med, at vi forbedrer vores udbud, arbejder vi intensivt videre med at effektivisere SAS produktionsplatform”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.