200.000 flere passagerer med SAS

Sammenlignet med samme måned sidste år steg det samlede antal passagerer hos SAS med næsten 8%. I slutningen af marts startede sommerprogrammet hvor SAS lancerer 19 nye ruter.

SAS fokuserer og udvikler sine produkter og netværk for dem, som rejser hyppigt. I tråd med den strategi øger SAS udbuddet på de interkontinentale ruter og på de fritidsorienterede ruter i Europa, hvilket efterspørges af denne målgruppe. Satsningerne er blevet vel modtagne og flere rejsende end i nogen tidligere marts måned fløj med SAS i marts.

SAS øgede den totale trafik med godt 9%. Væksten var størst på de interkontinentale ruter, hvor trafikken steg med cirka 13%. På SAS indenrigsruter steg trafikken med 12%. På de intraskandinaviske og europæiske ruter steg trafikken med godt 6%. SAS forøgede i månedens løb sin  samlede kapacitet med cirka 12%.

”Det er glædeligt, at den positive vækst fra vinteren fortsatte i marts, hvilket viser, at kunderne sætter pris på vores øgede netværk. I slutningen af marts indledtes vores sommerprogram, og vi ser nu frem til hen gennem foråret og sommeren at introducere nye efterspurgte destinationer. Parallelt med, at vi forbedrer vores udbud, arbejder vi intensivt videre med at effektivisere SAS produktionsplatform”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.