Sun Air køber ni nye fly

Det danskejede Sun Air of Scandinavia med hovedsæde i Billund Lufthavn udvider nu kraftigt sin flyflåde med yderligere indkøb af ni fly af typen Dornier 328.

Der er tale om seks turbo-prop maskiner samt tre jetfly af samme type.

Pris: lidt over 350 millioner kroner.

”Vi har succes med at bruge flyene i forbindelse med charter. De har 32 sæder og er yderst komfortable. Dertil kommer, at vi nok starter nye ruter op og det bliver nødvendigvis ikke med udgangspunkt fra Billund,” siger Niels Sundberg, ejer af Sun Air of Scandinavia, der flyver franchaise for British Airways.

For to år siden købte og leasede Sun Air de første otte fly af typen Dornier, så den samlede flåde kommer op på 17 fly af samme type.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.