22% færre med SAS til sommer

I årets første måneder har selskabets trafiktal ligget omkring 18% under tallene for den samme periode sidste år og nu er udsigterne altså også et betydeligt tab hen over sommeren, hvor man imødeser en nedgang på 22% i juli, men selskabet mener alligevel at spore tegn på at markedet er ved at stabilisere sig og at Core SAS er på vej til at få effekt. Det siger landechef for SAS i Danmark, Flemming Jensen, til Business.dk.

 

Blandt de vigtige elementer i Core SAS er satsningen på de forretningsrejsende, hvor efterspørgslen lige nu er faldende, men som SAS er overbevist om, atter vil få en stigende efterspørgsel. Det forhindrer dog ikke selskabet i også at satse på lavprismarkedet, hvor man med salget af 650.000 billige billetter tidligere på året fik en indtjening på en kvart million svenske kroner.

 

Målet for foråret 2010 er en uændret eller højere markedsandel end den man sidder på i dag.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.