2,2 millioner rejste med SAS

Rickard Gustafson.

Rickard Gustafson.

I april valgte 2,2 millioner passagerer at rejse med SAS, en nedgang på 9,6% i forhold til april sidste år. SAS ser dog en positiv udvikling i antal rejsande i SAS Plus, som steg med 6,5%.

Passagerudviklingen skal sættes i relation til en kraftig trafikvækst i april 2014 som følge af flere kampagnepriser. Trafikken stege med 1,2% på indenrigsruterne i Skandinavien men faldt på de internationale ruter. SAS kapacitet var 0,1% lavere i april end for et år siden.

”Selv om antallet af rejsende var lavere end sidste år udvikledes trafikken som planlagt. Bookingerne til sommer er som forventet og den forøgede andel kunder, som vælger SAS Plus viser, at vores kontinuerlige produktforbedringer glæder kunderne. Konkurrencen fortsætter dog med at være meget hård og det er derfor helt nødvendigt, at vi arbejder videre med at skabe et mere omkostningseffektivt og fleksibelt SAS, som hurtigt kan agere på markedet”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

SAS åbner successivt 11 nye ruter og kommer igen til flere populære sommerdestinationer som Chania, Split, Pisa, Barcelona med flere.

Den valutajusterede yield og PASK i marts var 8,1% respektive 13% højere end året før.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.