Messecenter Herning øger omsætning

Messecenter Herning, der også omfatter Herning Kongrescenter og SAS Arena, kom ud af 2006 med en omsætning på 243 mio. kr., 10 mio. mere end i 2004, som er det senest sammenlignelige år, Resultatet før skat blev et minus på 1,6 mio. kr. – en forbedring i forhold til 2004, skriver epn.dk.

Det samlede besøgstal blev 815.840 til 391 arrangementer –10% færre end i 2004. Sidste års 30 messer og udstillinger tegner sig for 429.000 af de besøgende.

Messecenter Herning, der har Herning Kommune og fagmessen Agromek som hovedaktionærer, fastslår, at virksomheden vil være med til at sætte dagsordenen for den danske oplevelsesøkonomi. Derfor arbejdes både på at fastholde og videreudvikle bestående arrangementer og udvikle nye.

I de kommende tid skal Messecenter Herning bl.a. være ramme om koncerter med Genesis og Bob Dylan, ligesom der eksempelvis satses på store, internationale sportsarrangementer.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.