Kilroy kigger på skirejsebureauer

Kilroy group travel er interesseret i at købe skirejsebureauer, lyder flere meldinger fra markedet til Take Off.Direktør for Kilroys gruppeafdeling, Allan Qvist, bekræfter Take Off’s oplysninger og siger:
”Kilroy koncernen er konstant på udkig efter nye forretningsområder – herunder en mulig udvidelse af de nuværende produktioner af skirejser.Kilroy group travel købte i øvrigt i sommer Per Gynt Rejser i Thisted med fem ansatte for en ikke oplyst sum. Per Gynt Rejser, der overtages ved årsskiftet, omsætter for 20 mio. kr. om året.
“Peer Gynt Rejser har speciale indenfor skirejser. Så købet er et led i vores ekspansion på markedet for skirejser,” sagde chefen Kilroy group travel, Allan Qvist, til oktober-udgaven af Take Off.
Nicheoperatøren Per Gynt Rejser har også specialiseret sig rejser for skoleklasser og ungdomsgrupper – samme område som Kilroy dækker.Kilroys gruppeafdeling overtog for et par år siden det daværende Team Travel ligesom det daværende Benns Rejsers (i dag MyPlanet) gruppeafdeling for nylig blev lagt sammen med Kilroys group travel. Til sammen har Kilroy group travel med Team Travel, Benns gruppeafdeling og snart også Per Gynt 104.000 gæster om året.

Skrevet af