2,3 millioner med SAS i april

Scandinavian-SAS 737-700 privatairSAS rutetrafik i april steg med 5,4% i forhold til april sidste år. RPK steg med 9,2% og kapaciteten ASK med  9,1%. Load factor blev uændret 69,6%.

Efterspørgslen har været positiv i Skandinavien i starten af 2016. Den samlede kapacitet steg omkring 7% med den største vækst på de internationale ruter. Efterspørgslen efter europæiske ferieruter, langruter og indenrigsriter fortsætter med at vokse.

SAS øger den interkontinentale kapacitet med ca. 25% i regnskabsåret 2015/2016 med nye ruter og øgede frekvenser. I løbet af april har større fly erstattet udfasede Boeing 717 især i Sverige, hvilket har påvirket load factor negativt.

SAS interkontinentale trafik steg med 31,4% og kapaciteten med 37,7%. Der har værer tilfredshed med de moderniserede kabiner og business-trafikken steg i månedens løb med over 50%. I Europa faldt kapaciteten med 5,8%, mens trafikken kun faldt med 5%. Kapaciteten indenrigs steg med 8,4%, og efterspørgslen steg ligeledes med 8,4%.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.