Air Greenland leaser fly til USA-flyvning


Air Greenlands Boeing 757, der på grønlandsk hedder Kunuunnguaq, skal benyttes til sommerens udvidede fartplan mellem Danmark og Grønland
Det har derfor været nødvendigt at chartre en Boeing 757 fra American Trans Air til at klare flyvningerne mellem Kangerlussuaq og Baltimore.
Med denne manøvre vil Air Greenland være i stand til at tilbyde sine grønlandske passagerer sammedagsforbindelser til og fra kystbyerne i Grønland.
Frem til midten af juni flyver Air Greenland mellem Grønland og USA torsdag, hvorefter frekvensen frem til midten af august sættes op til to ugentlige rotationer mandag og torsdag. Herefter går man tilbage til en ugentlig afgang om torsdagen, indtil sæsonen for ruten slutter for i år den 20. september.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.