10.000 flere gæster i Tivoli Friheden

Tivolidirektør Henrik Ragborg Olesen er ifølge jp.dk godt tilfreds med besøgsantallet, der steg næsten 10.000 – ikke mindst på baggrund af det elendige vejr, som gav mange kolleger nedgang.

Der blev solgt næsten 20.000 sæsonkort, hvilket er en fremgang på 5.000, men til gengæld blev kortene brugt knap så flittigt. En del vedligeholdelsesarbejder reducerede overskuddet fra 3,1 mio. kr. sidste år til 2,4 mio. i år.

Den nye sæson, der åbner 12. april 2008, vil byde på en ny attraktion i en kæmperutchebane med navnet Cobra, som snart skal opføres.hvor karrussellen Tiger lå. Desuden kan Friheden på prøvebasis holde åbent i skolernes efterårsferie

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.