RCCL bag krydstogtannoncering i TV

Fra i dag, mandag, begynder det store krydstogtrederi Royal Caribbean med TV-reklamer på norsk TV 2 – det er så vidt vides første gang med tv-reklamer for krydstogter på en skandinavisk tv-station.
”Vi har valgt at satse på Norge som på krydstogtmarkedet er flere år længere fremme end fx. Danmark og Sverige,” sagde chefen for RCCL, Magnus Wrahme, til Take Off under Reiselivs-messen i Lillestrøm uden for Oslo, der sluttede i weekenden.TV-reklamerne skal få flere nordmænd til at betragte krydstogt som en total ferieoplevelse, og dermed bestille årets katalog, der netop er udkommet.
Parallelt med tv-reklamen kommer der en annoncekampagne i trykte norske medier, bl.a. med fokus fra RCCL på rejsebureauer som sælger rederiets produkter.Blandt nyhederne i det nye RCCL-katalog er kulturrige destinationer i Middelhavet, krydstogt for golfinteresserede eller muligheden for en uges ophold i Florida før eller efter krydstogtet på fine hoteller i Florida.
Tilbudet omfatter fly, alle transfers, hotel i syv nætter, lejebil og det syv dage lange krydstogt. Prisen begynder ved 22.000 kroner pr. person.Royal Caribbean, der også ejer Celebrity Cruises, kommer også til Skandinavien denne sommer. Med udgangspunkt i engelske Harwich sejler ”Grandeur of the Seas” 12-dages krydstogter til Baltikum og Nordsøen mellem maj og august.GOLFKRYDSTOGTER
RCCL tilbyder frem til april fx. 7-dages krydstogter med ”Radiance of the Seas” og ”Adventure of the Seas” med mulighed for at spille gold på nogle af verdens smukkeste golfbaner i San Juan, Aruba, St. Thomas, Antigua, St.Lucia og Barbados. Programmet hedder ”Golf Ahoy.”

Skrevet af