25 år i rejsebranchen

0
Brian Holm Otte.
Brian Holm Otte.

TURISME: En ildsjæl i den danske rejsebranche, medejer af InterTravel, Brian Holm Otte, fejrer 1. september ved reception sine 25 første år i den danske rejsebranche.

Det begyndte med en cykeltur Jorden Rundt i 1989/90, der endte med at vare 18 måneder. 48-årige Brian Holm Ottes cykeltur var drevet af eventyrlyst, men blev også brugt til, i samarbejde med WWF, Verdensnaturfonden, at skabe opmærksomhed omkring WWFs arbejde for at redde orangutangerne og regnskoven på Borneo og Sumatra.

Turen lagde grundstenene til, at Brian Holm Otte søgte ind i rejsebranchen, og han begyndte 1. september 1991 hos InterTravel. Det er blevet til mange rejser gennem årene, og alle kontinenter har han besøgt – med undtagelse af Sydamerika.

I 2004 købte han med June Nielsen rejsebureauet InterTravel, og de driver i dag firmaet på Godthåbsvej på Frederiksberg.

Brian Holm Otte var også igangsætter og foregangsmand for den københavnske rejsemesse Ferie i Forum 2015 og 2016.

Brian Holm Otte er gift med Lene, de har to voksne børn. Han er meget natur- og fugleinteresseret, handyman og cykler, spiller fodbold og badminton.

På jubilæumsdagen, torsdag den 1. september, inviteres venner, familie og samarbejdspartnere til fest i haven bag InterTravels kontor på Godthåbsvej 93 A fra kl. 16 og kl. 18 åbner grillbuffeten.

InterTravel blev grundlagt i 1978 af Knud Rasmussen, men har siden 204 været ejet og drevet af June Nielsen og Brian Holm Otte.

InterTravel er medejer af Billetkontoret, Danmarks største leverandør af produkter til rejsebranchen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz