25 års jubilæum

Hun startede karrieren på Simon Spies’ guideskole på Mallorca og i 1986 blev den nyuddannede Margit Suhr sendt til Kos, der var et livligt rejsemål. Hun blev siden destinationschef på øen. Om sommeren var hun nogle år regionschef med ansvar for alle Spies’ aktiviteter på Rhodos og Mytilini samt Cypern. Om vinteren passede hun et tilsvarende job i Spanien med base på Mallorca.

 

Efter 10 år vendte hun hjem til Spies-huset til et job i personaleafdelingen, hvor hun blandt andet tog sig af de mange guider. Siden blev hendes ansvar udvidet til også at omfatte serviceafdelingen, og hun blev chef for kundeservice sideløbende med jobbet som personaleassistent.

 

I 2000 blev Scandinavian Leisure Group etableret, og Margit Suhr fik det overordnede HR-ansvar for fem danske rejsearrangører i gruppen – et job, som hun fortsat bestrider samtidig med, at hun er overordnet chef for kundeservice.

 

På jubilæumsdagen er der kl. 14.30 reception i Spies’ hovedkvarter i Nansensgade 19, København.

Skrevet af Flemming Juul

25 års jubilæum

Han har i dag ansvar for kontorerne i Billund Lufthavn, som varetager udlejning af biler for både Avis Biludlejning og Budget Biludlejning. Kontoret er i rivende udvikling og blandt et af de første med både

Avis og Budget i Danmark.

 

Dagen markeres torsdag den 31. marts med en reception i mødelokalet Merkur i Billund Lufthavn kl. 14.00-17.00.

Skrevet af Flemming Juul

25-års jubilæum

Hun startede i Avis som buschauffør, da Avis flyttede ud af lufthavnen og etablerede kundecenter på Amager Landevej. Hun fortsatte sin karriere i udlejningen – blandt andet som afdelingsleder i Roskilde og efter to gange barsel kom hun tilbage til Avis, hvor hun blandt andet fungerede som flådekoordinator for Sjælland.

Efter en del år i udlejningen flyttede Tina til Avis’ hovedkontor i en stilling som operations coordinator. Fra 2004 til 2007 valgte Tina at prøve kræfter i et andet firma. Hun blev hentet tilbage til Avis i 2007 som personal assistant for den daværende direktør og var i en periode også konstitueret leder af Avis Kundeservice. I dag er hun office manager – en stilling hun tiltrådte i maj 2009.

Der holdes reception for Tina Demant fredag den 19. marts kl. 15-17 på Avis’ hovedkontor, Sluseholmen 3.

Skrevet af Flemming Juul

25 års jubilæum

Den trofaste medarbejder er blevet i samme flyselskab, selv om det har skiftet navn fra Conair til Premiair, fra Premiair til MyTravel Airways og senest fra MyTravel Airways til Thomas Cook Airlines Scandinavia.

 

Vejen til stewadessejobbet gik via Simon Spies’ rejselederskole på Mallorca. Efter et år som rejseleder, blev hun ansat som såkaldt airguide – en ’flyvende’ rejseleder, der fulgte gæsterne på både flyrejsen og på selve rejsemålet.

 

I Ullas tilfælde blev det til tre sæsoner i London inden hun i 1984 blev ansat som stewardesse i det daværende Conair. I perioder har hun også fungeret som kabinechef og arbejdet aktivt i fagforeningen for kabineansatte.

 

Dagen markeres med reception kl. 15.00-18.00 i Restaurant Willumsen, St. Regnegade 26, København K.

Skrevet af Flemming Juul