Wonderful Copenhagen nomineret som verdens bedste

Hvert år i februar uddeler Magasinet Meetings & Incentive Travel Magazine en af erhvervsrejsebranchens mest prestigefulde priser, og i år er Wonderful Copenhagen blandt de nominerede. Det er bladets læsere, der har stemt tre kandidater ind i kategorien Best Overseas Convention Bureau, hvor Wonderful Copenhagen er oppe imod Monaco og Wien.

Ole Andersen, salgs- og marketingdirektør i Wonderful Copenhagen siger:

”Vi er naturligvis meget stolte over at være blandt de nominerede, ikke mindst fordi vi i mange år har arbejdet målrettet på det britiske marked sammen med VisitDenmark. Det britiske marked er et nøglemarked for os, og ud over, at vi arbejder med en række aktiviteter fra København, har vi en sælger i London. At det er magasinets læsere, der har nomineret os fortæller, at de mange workshops, salgsture, kampagner og messer vi hvert år gennemfører på markedet bliver set og værdsat.”  

Om det lykkes Wonderful Copenhagen at løbe af med prisen som verdens bedste, bliver afgjort ved Meetings & Incentive Travel Industry Awards i London den 20. februar i forbindelse med erhvervsturismemessen Confex.

I 2004 stod britiske erhvervsturister for 208.140 overnatninger på byens hoteller, hvilket gør det britiske marked til det næst største udenlandske marked for erhvervsturisme i København, kun overgået af Sverige.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.