Med ansvaret for at bespise 15.000 mennesker med især økologisk mad 13 dage i træk under klimatopmødet COP15 viste Brian Månsson (foto), at han mestrer de største opgaver.
Lige siden Brian Månsson blev udlært kok fra Hotel Nyborg Strand i 2000, har han forfulgt drømmen om at lave den bedst mulige mad til flest mulig mennesker.
Det viste han og kollegerne under FN’s klimatopmøde COP15 i december sidste år. Her blev der serveret 107.889 måltider, smurt 20.057 sandwich og 8.127 håndmadder. Bella Centers køkken kørte 24 timer i døgnet i de 13 dage.
Efter læretiden, et år på søen og et år på mindre restauranter, fik Brian Månsson job i det store køkken på Odense Congress Center. Herfra kom han til Bella Center i oktober 2007.
Brian Månsson og hans medarbejdere skal i næste uge bespise titusinder af modeuge-gæster i Bella Center i forbindelsen med Copenhagen Fashion Fair.
Til september skal deres serveres festmad for 8.000 fra Novo Nordisk. Og til oktober skal der laves morgenmad, frokost og aftensmad en uge til 4.500 deltagere i den internationale IT kongres VMworld Europe 2010.
Brian Månsson får ud over ansvaret for Bella Centers restauranter også ansvaret for Forum. Bella Center Service, der står for koncernens restauranter og catering, omsætter for cirka 70 mio. kr. årligt.
Bella Center har 230 ansatte. BC driver desuden datterselskabet Forum Copenhagen. Næste familieforøgelse bliver i 2011 med Bella Sky Comwell – Nordens største hotel med 814 værelser i to tårne.