BA-lavpris med fuld service

British Airways har sænket priserne på sine seks daglige afgange fra København til London Heathrow. En returbillet koster nu fra 985 kroner.
I søndags åbnede BA en ny rute med to daglige afgange fra København til Manchester – her koster en returbillet fra 967 kroner; ruten til Manchester flyves af British Airways Citiexpress. Billetterne kan købes online på ba.com”Vi opfordrer til at sammenligne priser og vilkår på de selskaber, der flyver mellem Danmark og England – hos BA flyver vi lavpris med fuld service, fx. gratis mad og drikke til alle, ekstra hjælp på flyet og i lufthavnen til familier med små børn og fordelagtige vilkår ved leje af bil eller hotelbookning i England osv. Vi har rigtig mange billige billetter – og også de billigste kan bookes indtil dagen før afrejse – eneste krav er, at man skal være bortrejst i mindst to nætter,” siger Sam Heine, Country Manager for Danmark, Norge og Island.
BA’s tilbud gælder indtil udgangen af juni 2004.BA-LOUNGE RENOVERES
British Airways’ lounge i CPH lukkes for renovering fra i morgen og frem til 10. november. I den periode kan BA-passagererne bruge Novia-loungen i transithallen på 1. sal i terminal 2.

Skrevet af