Scandic overtager Vejle-hotel

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er hotellets ansatte i dag blevet orienteret om, at de skal have ny arbejdsgiver, skriver epn.dk.

Det har vist sig, at indkøringsperioden for hotellet har varet længere end planlagt, og at den tidligere medejer og forpagter af hotellet, Vingstedcentret, ønskede at trække sig ud. Derfor siger ejeren Kurt Poulsen, at tidspunktet for Scandics overtagelse er helt rigtigt.

Samtidig med Scandics overtagelse af forpagtningen, vil man udvide hotellet til 129 værelser – næsten det dobbelte. Der er søgt byggetilladelse og man vil starte først i det nye år med udvidelsen, så den kan være overstået 1. december 2008. Ifølge lokalplanen er der afsat plads til 150 værelser.

Beslutningen om udvidelse falder i tråd med andre udvidelsesplaner i byen, hvor Park Inn Hotel ved Idrættens Hus udvider, mens tidligere Hotel Australia renoveres og der er planer om et nyt hotel ved DTC. I dag er der 550 hotelværelser i byen, mens nabobyen Kolding råder over 750 værelser.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.