Hilton i København tager gaflen i den anden hånd

Adm. direktør Allan Agerholm på Hilton Copenhagen Airport: “fem måneder med spørgeskemaer til hotellets gæster, viste, at 60 % ønskede forandring. Det var tid til et nyt koncept i restaurant Hamlet med mere nordisk mad på en enklere og hurtigere måde og med stor vægt på økologiske produkter og kød.”



På menukortet er nordiske specialiteter som sild, löjrom, kronhjort, lam, fisk, vildt og kød fra frilandsgrise.



Der bliver fortsat serveret “Wine by the Glass” så gæsterne kan smage forskellige vine, derudover er der specialøl fra danske mikrobryggerier.



Hilton Hotels er ca. 2.700 hoteller med 450.000 værelser i over 80 lande og med 150.000 medarbejdere. De 2.300 hoteller er i USA – udover Hilton har kæden varemærker som Conrad, Doubletree, Embassy Suites, Hampton Inn og Waldorf Astoria.



Uden for USA driver virksomheden 262 hoteller under varemærket Hilton – og 131 hoteller under varemærket Scandic. Scandic hotellerne er dog sat til salg.

Skrevet af