Nyheder fra flyselskaberne

Bornholms Lufthav melder om 112 % flere passagerer i første halvdel af maj i forhold til sidste år – trods at Danish Air Transport har skåret kraftigt ned. I perioden 16. maj 2005 – 15. maj 2006 har der været 204.640 passagerer gennem lufthavnen; en stigning på 64 % i forhold til samme periode sidste år, oplyser lufthavnschef Peter Hviid.For tre år siden stiftede Icelandair en rejsefond til støtte for syge børn og deres familier, ”Vildarbörn”. Fonden giver alvorligt syge børn og deres familier mulighed for at besøge en af Icelandairs destinationer med alt betalt.

Senest har 25 familier – heraf to fra Danmark – modtaget støtte fra ”Vildarbörn”.

Medlemmer af Icelandairs bonusprogram kan donere point til fonden – og alle familier kan søge støtte, via hjemmesiderne icelandair.dk eller vildarborn.isHvor mange fly kan lande og lette i timen i Københavns Lufthavn? Og hvornår åbner Metroen til lufthavnen?

Nu kan man via lufthavnens hjemmeside teste sin viden om fly, luftfart og lufthavnens historie

I den omfattende quiz er der 100 spørgsmål – for nørder og novicer.China Southern Airlines får fra 24. juni daglig Boeing 777 fly fra Amsterdam til Guangzhou via Beijing. Fra midten af august flyves der dagligt.

Skrevet af