30 år med Albatros Travel

0
Albatros Travels ejer, Søren Rasmussen, til venstre, ved rejsebureauets 30 års jubilæum med Thai Airways’ salgsdirektør, Flemming Sonne.
Albatros Travels ejer, Søren Rasmussen, til venstre, ved rejsebureauets 30 års jubilæum med Thai Airways’ salgsdirektør, Flemming Sonne.

JUBILÆUM: For tre årtier siden blev Søren Rasmussen tændt på safari. Forleden fejrede hans livsværk, Albatros Travel, 30 års jubilæum.

Hvad der startede som passion for en dengang ung biolog, har udviklet sig til et af Danmarks førende rejsebureauer med 150 medarbejdere i Danmark, kontorer i Grønland, Kina, Sydafrika, Indien, Kenya, Tanzania og Namibia, safarihoteller i Sydafrika og medejerskab i fem mindre krydstogtsskibe.

30-års jubilæet blev i fredags fejret med reception i Albatros’ lokaler i københavnske Tøndergade samtidig med udgivelsen af Søren Rasmussens nye bog på Gyldendal, ”Mennesket i naturen – naturen i mennesket.”

Albatros havde i 2015 en omsætning i Skandinavien på 700 mio. kr. og rundede på verdensplan en milliard.

Søren Rasmussen er i dag bestyrelsesformand og hans hustru, Berit Willumsgaard, adm. direktør.

Søren Rasmussen og Berit Willumsgaard ejer 50 procent af aktierne – og børnene, Cæcilie og Rasmus, den anden halvdel.

”I 2014 var Berit og jeg på vej ud af topledelsen for at få mere fritid og give over til ny ledelse. Men ledelsens nye kurs var for risikobetonet og gav ikke den ønskede indtjening,” siger Søren Rasmussen til Stand By.

Han har flere gange afslået tilbud om at sælge sit rejsebureau.

Se fotos fra receptionen i billed-karrusellen her på hjemmesiden.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz