31 danskere til verdens største krydstogtmesse i USA

CRUISE: Den danske krydstogtbranche, der i år kan se frem ny rekord med over en million krydstogtgæster i Danmark, var stærkt repræsenteret når verdens største krydstogtmesse i disse dage holdes i Florida.

Netværksselskabet Cruise Copenhagen kunne i weekenden ikke oplyse navnene på sine danske deltagere. Men på messen i Florida er de vigtigste krydstogtrederier, rejseagenter og branchemedier fra hele verden til stede, så de danske aktører kan markedsføre det danske krydstogtprodukt.

De 31 medlemmer i den danske delegation består af partnere fra Cruise Copenhagen. Ud over en stand på messen, har netværket presseaktiviteter og rammer, så partnerne kan holde salgsmøder med rederierne.

”Det store antal danske deltagere er udtryk for vores brede samarbejde på tværs af landet, som giver os større gennemslagskraft i den store, globale konkurrence om at få rederierne og de mange krydstogtgæster hertil,” siger Claus Bødker, krydstogtchef i Wonderful Copenhagen, hvor Cruise Copenhagen er forankret.

Claus Bødker kunne i weekenden ikke oplyse, hvilke danske partnere der deltog i Seatrade Cruise Global i Fort Lauderdale.

Standen på messen i Florida var samarbejde mellem Cruise Copenhagen og Visit Stockholm.

Seatrade Cruise Global i Fort Lauderdale er verdens største krydstogtmesse med over 10.000 deltagere.