Dagens reception

28-årige Kristian K. Vøttrup har købt faderens berømte restaurant Divan 2 i Tivoli. Kurt J. Vøttrup har ejet Divan 2 siden 1975.

”Vi beholder de klassiske, internationale retter, men der gøres også plads for det moderne franske køkken. Og til frokost vil vi satse på det berømte danske smørrebrød,” siger Kristian Vøttrup.



Kristian Vøttrup står i øvrigt sammen med sin far også for restauranterne i Operaen og Det Kongelige Teater.



Unge Vøttrup kom i lære som kok på Kommandanten, arbejdede senere på Sølyst nord for København og i Alsace på Auberge de l’Ill og i Paris hos Henri Faugeron. Uddannelsen sluttede på Pierre André i København – med sølvmedalje, den højeste udmærkelse, der er ingen guldmedalje.

Ugen efter gik han i lære som tjener – og afsluttede uddannelsen med endnu en sølvmedalje. Det blev i alt til fire sølvmedaljer under uddannelsen.

Skrevet af