Undersøger USA-flyvninger fra flere Europæiske hubs


Virgin Atlantic undersøger mulighederne for at flyve USA fra en lang række europæiske lufthavne

Selvom Virgin Atlantic har arbejdet målrettet på at få den engelske regering til at blokere vedtagelsen af den nye Open Skies aftale, har selskabet tilsyneladende erkendt, at aftalen ikke længere lader sig stoppe. I hvert fald er det R9chard Branson-kontrollerede flyselskab i fuld gang med at klarlægge mulighederne for at flyve til USA fra en lang række europæiske lufthavne, udover London.

En talsmand fra flyselskabet bekræftede således i week-enden, at Virgin undersøger mulighederne for at flyve direkte til USA fra Zürich, Paris Milano, Amsterdam og måske også Madrid indenfor de nærmeste to år.

I dag tjener bade Virgin Atlantic og British Airways gode penge på at være to ud af fire flyselskaber, der som de eneste kan flyve mellem London Heathrow og USA. Begge selskaber modarbejder den nye luftfartsaftale, fordi den vil give dem mere konkurrence på ruten, og dermed forringe deres indtægtsmuligheder.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.