Ny direktør i Papuga Rejser

”Jeg ser frem at skulle være med til at udstikke nye mål for Papuga Rejser. Selskabet har i mange årtier været kendt for dets busrejser og i de seneste år for at tilbyde et stort udbud af flyrejser,” siger Henrik Jørgensen til Vejle Amts Folkeblad.

Den 43-årige Henrik Jørgensen er et kendt ansigt i charter- og flybranchen. Han blev udlært rejsebureaumand hos Euroskan Rejser i Haderslev. Senere, fra 1984 til 1991, var han rejsekonsulent hos Top Rejser i det sønderjyske.
Derefter kom han til Team Sterling, hvor han var afdelingsleder med ansvar for selskabets salgskontorer.
”Jeg er glad for Sønderjylland. Og da jeg i 1996 blev tilbudt et job hos Cimber Air, først som rejsebureaumand hos flyselskabets eget rejsebureau, Cimber Rejser, og senere med ansvar for salg og marketing i flyselskabet Cimber Air, takkede jeg pænt ja,” siger Henrik Jørgensen. I 2003 landende Henrik Jørgensen igen i Sønderborg. Denne gang som direktør og indehaver af Top Rejser.

”Vi er lige nu ved at lægge sidste hånd på kataloget for 2008. Programmet kommer til at omfatte grupperejser med både bus og fly, både i Europa og til oversøiske rejsemål,” siger Henrik Jørgensen, der nævner, at en af nyhederne den kommende sommer bliver krydstogter.

Skrevet af