37-årig chef for Danmarks største overnatningssted

Arp-Hansens koncernchef, Dorte Krak, med Jep Friis Egefjord, kommende direktør for kædens første hostel, Steel House Copenhagen ved en tidligere sammenkomst.

HOTELLER: Til sommer åbner Steel House Copenhagen, landets største hostel med 1.150 senge på 253 værelser. Nu har Københavns største hotelkæde, der står bag projektet, sat navn på direktøren. Og annoncerer efter ny hoteldirektør…

37-årige Jep Friis Egefjord bliver 1. maj direktør for Steel House Copenhagen, der til sommer åbner i Nyropsgade ved Rådhuspladsen, erfarer standby.dk

Navnet på det nye luksus-hostel skyldes, at bygningen før var hovedkvarter for fagforeningen Dansk Metal.

Bag Steel House står Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, der har tæt på 25 pct. af hotelværelserne i København på sine foreløbig 11 hoteller, der har fra 2 til 4 stjerner.

Jep Friis Egefjord, økonom fra Aarhus Universitet, er hentet fra Arp-Hansens egne rækker. Han har de seneste tre år været direktør for kædens største hotel, 2-stjernede Wakeup Copenhagen med 510 værelser ved siden af Tivoli Hotel & Congress Center – der også hører under Arp-Hansen.

Med sine 1.150 senge på 253 værelser i forskellige størrelser bliver Steel House største kommercielle overnatningssted i Danmark; det er i dag Danhostel Copenhagen City med plads til 1.020 gæster.

Arp-Hansen Hotel Group vil med sit første hostel, Steel House, skabe ”Københavns mest lækre luksus hostel med rå atmosfære, central beliggenhed og fællesfaciliteter i særklasse,” lyder det.

Koncernchef for Arp-Hansen, Dorte Krak, siger til standby.dk, at Jep Friis Egefjord bliver direktør for Steel House: ”Jep har den rigtige profil og vil rigtig gerne dette. Han er del af den unge generation der er med på noderne og med et hostel får Arp-Hansen en ny spændende portefølje. Steel House har god beliggenhed og tip top kvalitet.” Dorte Krak tilføjer, at hotelgruppen samlet i år forventer over en mio. overnatninger.

Dorte Krak har tidligere sagt til standby.dk, at Arp-Hansen går ind på hostel-markedet pga. stadig flere lavprisruter til Københavns Lufthavn: ”Hostels er spændende, også pga. af de mange lavprisruter, der i denne tid åbnes på København.” Ca. 30 pct. af passagererne i Københavns Lufthavn rejser med lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair og Easyjet.

Selv siger Jep Friis Egefjord til standby.dk: ”Hostels er en spændende del af hotelbranchen og et område, man ikke skal tage fejl af. I Europa ser man åbning af f.eks. stadig flere luksushostels. Hostels skaber stemning, det er værd at komme efter. Det bliver sjovt at arbejde med denne del af branchen. Hostellet skaber mindst 20 nye arbejdspladser – vi skal være der morgen, middag og aften, personalet er med til at skabe stemningen.”

Annoncerer efter ny direktør

For at finde den nye direktør til Wakeup Copenhagen, hvor Jep Friis Egefjord i dag er direktør, indrykkede Arp-Hansen i fredags jobannoncer hos bl.a. standby.dk og takeoff.dk

Normalt rekrutterer Arp-Hansen nye direktører fra egne rækker, ”men vi vil gerne se, hvem der er i spil og hvad der rører sig. Vi er også modtagelige for interne kandidater. Det er sjældent sådan, en direktørpost er i spil hos os,” siger Dorte Krak.

Arp-Hansen Hotel Group åbner til april endnu et Wakeup-hotel. Det bliver gruppens første hotel uden for København, når det åbner med 315 værelser tæt på Hovedbanegården i Aarhus. Med det nye hotel har koncernen 3.700 værelser i København og Aarhus.