Thai får ny skandinavisk topchef


General Manager for Thai Airways i Skandinavien, Kamelars Ngaosuvan, forlader posten i København, og bliver i stedet chef for flyseldkabets operationer i Spanien. Ngaosuvan kom til Danmark i 2004, og har i de forløbne to et halvt år været ansvarlig for selskabets kraftige ekspansion med øgede frekvenser fra både Stockholm og København.

Kamelars Ngaosuvan efterfølges som General Manager af Pricha Nawongs, der kommer fra en stilling som selskabet General Manager i New Zealand.

Thai Airways markerer chefskiftet med en reception den 3. april fra kl. 16 til 18 på Scandic Hotel, Vester Søgade i København.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.