Rejsebureau skifter adm. direktør

Grundlæggeren af sønderjyske TopRejser, 61-årige Jens Rasmussen, fratræder 1. juli som adm. direktør for et af Danmarks største full service-rejsebureauer.

Ny adm. direktør bliver Michael Prehn Krabbe Skousen (foto), der i dag er underdirektør i TopRejser.

Bureauet satte gang i sit generationsskifte, da Jens Rasmussen i oktober sidste år solgte til en række ledende medarbejdere.Samtidig med direktørskiftet vil TopRejser fokusere på de nye markedsvilkår med øget fokus på forretnings-rejser, gruppe- og specialrejser. Afdelingen i Sønderborg vil fremover varetage feriesalg til private.Den nye ejerkreds er udover Michael Prehn, direktør for TopRejser Sønderborg, Henrik Jørgensen, personalechef og leder af TopRejsers gruppe- og ferieafdeling, Dorthe Mathiesen, bureauchef i Haderslev, Mona Minke, bureauchef i Esbjerg, John Gugolka, samt chef for bureauets billetkontor, Karsten Frandsen.

30 år gamle TopRejser har 28 medarbejdere på hovedkontoret i Haderslev samt afdelingerne i Sønderborg, Kolding og Esbjerg.”Jeg er 61 år, og ønskede TopRejser bevaret i området med lokale ejere. Havde jeg solgt til et af de store erhvervsrejsebureauer, var der næppe gået mange år, før der ikke var noget lokalt tilbage,” sagde Jens Rasmussen i efteråret til Take Off.TopRejser, der forrige år omsatte forrige for 130 mio. kr., er en af de fire musketerer i Rejsepartnerne, der også tæller Holstebro Rejsecenter, Mangaard Travel Group og gruppens største aktør, Vejle Rejser. Til sammen køber Rejsepartnerne flybilletter mm. for op mod 1 milliard kr. om året.


Skrevet af