Risiko for ny SAS-strejke i næste uge

CAU, der er fagforening for de kabineansatte i SAS, holder på onsdag den 2. maj kl. 10 en ekstraordinær generalforsamling. Og her skal medlemmerne tage stilling til det forhandlingsresultat, fagforeningen håber på at have i hus.

Imidlertid står det klart, at en ny strejke kan bryde ud, hvis der ikke foreligger et forhandlingsresultat at tage stilling til på generalforsamlingen: ”Så vil medlemmerne sandsynligvis fortsætte hvor de slap” siger Verner Lundtoft til Stand By.

Lundtoft understreger, at det kun var via hårdt benarbejde, at det lykkedes at få de strejkende stewardesser til at genoptage arbejdet i dag. ”Det var ikke fordi de havde lyst” siger han. CAU-formanden glæder sig over, at arbejdet nu er genoptaget, og fortsætter: ”Lad os håbe at det ikke sker. Nu er arbejdet genoptaget, og det giver forhåbentlig luft, så vi kan forhandle videre med SAS. Vi skal have virksomheden til at fungere, og jeg vil ikke sætte SAS i et dårligt lys”.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.