Flypassagerer vil gerne betale for CO2-udslip


Tre ud af fire danskere er parat til at betale f.eks. 100 kr. i ekstra afgift pr. flybillet, for at medvirke til at afhjælpe de miljømæssige påvirkninger af flyvningens CO2-udslip. Det viser en ny meningsmåling, som er lavet af analysevirksomheden Greens, og som offentliggøres i Dagbladet Børsen.

Hos SAS vækker undersøgelsen glæde. Selskabet introducerer om en måned muligheden for deres passagerer som et frivilligt tilbud. Hos Sterling, som ikke planlægger at introducere muligheden for en ekstra CO2-betaling fra kunderne, er man derimod mere skeptisk overfor undersøgelsen. Selskabets kommercielle direktør, Stefan Vilner, tvivler således på, at flypassagererne, når det kommer til det faktisk billetkøb, vil vise samme interesse som undersøgelsen indikerer.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.