Scandic åbner minibutik

Den første butik er netop åbnet i Danmark, på Scandic Glostrup. Senest i 2007 skal alle Scandics 122 hoteller i Norden have en butik med et udbud af mad- og drikkevarer og en række andre varer.

Udover den nye butik på Scandic Glostrup står 34 minibutikker allerede færdige i hele Norden. Scandic forventer at have syv butikker klar i Danmark i løbet af 2006.

”Nu har vi sikret os, at vores gæster 24 timer i døgnet har mulighed for bl.a. at købe lettere retter, såsom sandwich, wraps mv. tilberedt i hotellets eget køkken,” siger Hans G. Frank, administrerende direktør for Hilton og Scandic i Danmark.

Baggrunden for det nye koncept er en undersøgelse, der konkluderer at for at kunne stå stærkt i konkurrencen om hotelgæsterne, er det nødvendigt at kunne tilbyde et større udbud af mad, drikke og andre mindre rejserelaterede varer.

Undersøgelsen havde fokus på hele hotelkædens udbud af mad- og drikkevarer. Den viste, at den største konkurrent ikke var caféen på hjørnet, men derimod fastfoodrestauranter, nærbutikker og benzinstationer i nærheden.

Endelig viste undersøgelsen også, at der er et behov for et øget udbud af varer inden for rammerne af det nuværende sortiment i hotellernes kiosker.

Med undersøgelsens resultater i hånden udviklede Scandic ”SHOP”, en mindre butik med fokus på mad og drikkevarer, men også på andre produkter som toiletartikler, legetøj, bøger, magasiner, snacks og tøj.

Skrevet af