SAS hotel klar i Dubai


Radisson SAS har afsluttet anden del af sit hotel i Dubai, Dubai Media City hotel. Det er det andet af to tårne, som nu er bygget færdigt og derved har fået yderligere 125 værelser. I alt har hotellet 246 værelser, som altså er parate når SAS til efteråret begynder flyvninger fra København til Dubai. Hotellet er lagt an på forretningsrejsende med 12 mødeværelser, business lounge med udendørs terrasse, og en spa-afdeling med mulighed for fem forskellige slags behandlinger.

Desuden har hotellet bl.a. asiatiske og italienske restauranter, barer og swimmingpool. “Vores strategi om at være det eneste hotel som er indenfor Dubai Media City og Dubai Internet City har hjulpet til at skabe en forretningsprofil,” siger Siegfried Nierhaus, direktør, Dubai Media City hotel.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.