SAS og Finnair i handling-alliance

SAS-handlingselskabet SGS i Finland og Finnairs handlingselskab Northport slår sig sammen i Helsinki, og danner det fælles selskab RTG Ground Services. Formålet med sammenlægningen er at tilbyde kunderne en bedre ankomst til den finske lufthavn, og samtidig opnå besparelser.

I en pressemeddelelse forklarer den administrerende direktør for det nye handlingselskab, Antti Soininen: ” Den nye arbejdshåndtering vil gøre os i stand til at servicere passagererne i Helsinki-Vantaa Airport mere fleksibelt og effektivt end før. Det vil give vores selskaber mulighed for at udvide vores arbejdsfunktioner til nye områder”.

SGS og Northport beskæftiger tilsammen 55 medarbejdere, og selskaberne venter ikke personalemæssige reduktioner i forbindelse med sammenlægningen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.