40 års jubilæum hos Comwell

Preben Nesager.

Preben Nesager.

TURISME: Tidligere koncernchef i Comwell, en ildsjæl i den danske møde- og konferencebranche og et på alle måder venligt menneske, har 2. maj reception for at fejre sine første 40 års hos Comwell.

Preben Nesager forlod i 1974 Handelshøjskolen i fødebyen Aarhus med en HA og tog hul på en imponerende karriere i den danske hotelbranche. I 1976 blev han salgschef hos Scanticon – forgængeren for Comwell – på hotel- og konferencecenteret i Skåde Bakker uden for Aarhus.

Fra begyndelsen var han nytænkende omkring konceptet om at mødes og spottede tidligt nye tendenser, hvilket blev bemærket og anerkendt.

Allerede i 1979 blev Preben Nesager koncernchef for Comwell. I 2014 trådte han tilbage og overlod førstepladsen til Comwells finansdirektør i 15 år, Peter Schelde. Herefter blev Preben Nesager udviklingsdirektør hos Comwell, der i dag har 18 hotel- og konferencecentre i primært Danmark, men også i Sverige.

”Preben er altid gået forrest. Han er et varmt menneske. Hans engagement, evne til at tænke anderledes og sætte nye fodspor har gjort ham anerkendt, også i branchen”, siger Comwells salgsdirektør, Henrik Hjort, der har arbejdet med Preben Nesager i over 25 år.

I sommeren 2014 trådte Preben Nesager tilbage og lod daværende finansdirektør, Peter Schelde, overtage rollen som koncernchef. Preben Nesager fortsatte som udviklingsdirektør i Comwell – en rolle der nu gradvist afløses af opgaver i hans rådgivningsfirma inden for servicebranchen – ikke mindst hotelbranchen.

Der er reception for Preben Nesager mandag den 2. maj kl. 15-17 hos Comwell Holte på Kongevejen 495A i Holte.