Landal GreenParks har foreløbig kun danske ferieparker i Jylland og en enkelt på Fyn. Kæden har under coronakrisen tiltrukket mange flere danske gæster. PR-foto for Landal GreenParks: Maarten Huisman.

40 procent flere bookinger af ferieparkophold

De danske medlemmer af Landal GreenParks’ ser frem til et godt efterår. Frem til december har Landal 40 procent flere i danske bookinger sammenlignet med samme periode sidste år.

Hos Landal GreenParks, der har syv ferieparker i Danmark, fortsætter sommerens booking-bølge ind i efteråret, og kæden kan se frem til en efterårsferie fyldt med danskere, skriver Landal i en pressemeddelelse.

Landal GreenParks, der er ejet af den hollandske kapitalfond Roompot, har oplevet en stor efterspørgsel på ophold i deres danske ferieparker fra danskerne over sommeren.

”Vi oplever en meget stor efterspørgsel fra danskerne lige nu, som ser ud til at fortsætte resten af året. Det varierer selvfølgelig fra park til park, men der er ingen tvivl om, at danskere har opdaget glæden ved at holde ferie i Danmark,” siger Kent Lodberg, salg- og marketing manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Fra denne måned og året ud melder Landal GreenParks i Danmark om en stigning på 40 procent i danske bookinger sammenlignet med samme periode i 2020. Kigges der på tiden inden coronakrisen i 2019, er stigningen i bookede overnatninger for perioden på 47 procent, oplyses det.

Stigning på 85 procent
Også sommeren bød på rekordhøje tal. Sammenlignet med sommeren 2019 har Landal GreenParks i år haft en stigning på 85 procent i danske overnatninger, siger Kent Lodberg og fortsætter:

”Vi savner naturligvis de udenlandske gæster i vores danske parker. Heldigvis kan vi se på søgningerne på hjemmesiden, at interessen igen er stigende i efteråret fra både vores tyske, hollandske og norske gæster.”

Landal GreenParks er ifølge egne oplysninger Europas største ferieparkkæde med 99 parker og 15.000 ferieboliger fordelt over ni europæiske lande.

I Danmark tæller kæden ferieparkerne Middelfart, Søhøjlandet, Rønbjerg, Seawest, Grønhøj Strand, Ebeltoft og Fyrklit. 95 procent af kædens parker er grønstemplet af den internationale turismebranches miljøorganisation, Green Key.

Relaterede artikler:

Norsk genåbning giver milliarder til dansk turisme

Rejsebureauejer skal have endnu et dansk badehotel

Stor europæisk aktør skal drive dansk milliard-resort

Et skridt nærmere nyt Lalandia til 400 millioner kr.