Ryanair tjener penge i et presset marked

Irske Ryanair fremlagde i går sit kvartalsregnskab for perioden april-juni, og trods faldende billetpriser har selskabet formået at øge såvel omsætning og indtjening som passagertal. Indtjeningen før skat gik 21 pct. i vejret til 53,4 mio. Euro, og Ryanair har nu den højeste nettoindtjening efter skat, målt i procenter, blandt de europæiske flyselskaber. Samtidig er passagertallet i lavprisselskabet steget med 28 pct. – et tal, Ryanair-chef Michael O’Leary dog venter, vil ende på 20 pct. for hele året.
O’Leary venter i øvrigt, at presset på billetpriserne vil fortsætte resten af året: ”Kronisk tabsgivende konkurrenter vil fortsætte med at dumpe priserne, og det vil føre til endnu flere ofre blandt luftfartsselskaberne i den kommende vinter” spåede Ryanair-chefen i går.
(Jyllands-Posten Erhverv d. 04.08.2004)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.