SAS-formand får lønforhøjelse


Når SAS holder generalforsamling den 17. april i år, vil bestyrelsesformanden sandsynligvis kunne glæde sig over, at aktionærerne bevilger ham en lønforhøjelse på 10 %. Dermed kommer honoraret til bestyrelsesformanden op på godt 480.000 kr., skriver Børsen.dk i dag.

Ifølge netavisen stiller den nuværende formand, Egil Mycklebust op til formandsvalget igen, og det ventes sikkert, at han genvælges til sin syvende etårs periode som formand. Næstformanden i SAS-bestyrelsen, svenskeren Jacob Wallenberg, får et honorar på 321.000 danske kr., mens de resterende fem aktionærvalgte bestyrelsesmedlemmer hver bliver honoreret med 241.000 kr. Til gengæld er honoraret til de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer mere beskedent. De får et ”studietillæg” på 800 kr., og dertil 2.800 kr. for hvert bestyrelsesmøde, de deltager i, skriver Børsen i dag.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.