Fagforening vil have skub i stewardesse-sag


SAS benytter det kinesiske kabinepersonale på sine ruter fra Skandinavien til Kina, men de kinesiske kabinemedarbejdere er ikke lønnet efter danske arbejdsmaredsforhold, og det er faldet FTF for brystet. Fagforeningen henviser til, at Integrationsministeren for halvandet år siden indgav en politianmeldelse i sagen mod SAS, og at der senere har været forsøgt gennemført en lovændring på området. Men SAS fortsætter ufortrødent med at bruge den kinesiske arbejdskraft.

Formanden for FTF, Bente Sorgenfrey, siger at det er ”utroligt” at myndighederne på 18 måneder ikke er kommet videre med efterforskningen, og i et brev til Justitsminister Lene Espersen opfordres ministeren nu til at hanke op i tingene, og få sagen afklaret.

På Christiansborg glæder den socialdemokratiske arbejdsmarkedsordfører sig over brevet til Justitsministeren, og han vil nu indkalde Lene Espersen i samråd om sagen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.