Kaos i Kastrup

Den travle start på sommersæsonen går ikke godt i spænd med de nye EU-sikkerhedskrav – blandt andet i form af mere kropsvisitering.

Torsdag måtte politiet tilkaldes for at holde styr på ophidsede rejsende. Både hos SAS og Sterling er passagerer kommet for sent til deres fly.

Kommunikationschef i SAS, Jens Langergaard, siger, at det er en meget utilfredsstillende situation for SAS og kunderne. Lufthavnen må løse problemet, siger Langergaard, ifølge Jyllands-Posten.

Meldingen fra lufthavnen er, at der arbejdes på højtryk for at løse problemet. Der er blandt andet indsat ekstra servicemedarbejdere ved indgangen til sikkerhedskontrollerne.

“Med op til 80.000 passagerer om dagen kan det ikke undgås, at køerne nogle gange bliver længere end normalt. Vi gør alt, hvad vi kan, for at minimere ventetiden, men uanset hvor mange passagerer, der står i kø, kan vi ikke gå på kompromis med myndighedernes krav til sikkerhed,” siger underdirektør Mogens Kornbo, Københavns Lufthavne A/S.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.