Avis: SAS vil sælge BMI-aktier

SAS menes at være i offensiven i et forsøg på at indkassere en milliardgevinst på sin 20 % store aktiepost i engelske BMI. Ifølge den engelske avis The Times er SAS på banen som en direkte konsekvent af den seneste uges vedvarende forlydender om, at BMI-aktien står overfor et markant kurshop i opadgående retning, som følge af den store interesse for selskabet. Det skriver børsen.dk i dag.

SAS har dog, ifølge The Times, det problem med at sælge aktierne, at tyske Lufthansa ejer 30 %, og har en købsoption på hovedaktionæren, Sir Michael Bishops 50 % store aktiepost. Derfor menes de mest oplagte købere af BMI, British Airways og Virgin Atlantic, ikke at være interesseredei SAS’ aktiepost, der vurderes som værende for lille.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.